Meistä

Uuden sukupolven meikki- ja maskeerauskoulu

Opetusohjelmamme sekä opettajat mahdollistavat turvallisen, henkilökohtaisen sekä intensiivisen opetuksen pienissä ryhmissä. Teemme työtä oppilaitten kanssa yhdessä, ja tavoitteemme on tehdä oppilaista luovia ja arvostettuja meikkaajia/maskeeraaja, joka voi työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin

Koulustamme on näiden vuosien varrella valmistunut alalle hyvin tunnettuja ja osaavia Meikkaajia-maskeeraajia. Usein nämä huippuammattilaiset suosittelevatkin kouluamme alasta kiinnostuneille ja kouluumme hakeekin usein opiskelijoita juuri heidän suositusten perusteella.

Oppilailla on täydelliset edellytykset menestyä alalla. Koulustamme ei valmistu yhden- kahden opettajan kopioita, vaan laaja opettaja kattaus mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Opettajamme on koulumme suurin ylpeys, he ovat aktiivisesti tekeviä huippuammattilaisia.

Opiskelun jälkeen tai jopa koulun ohella, opiskelija voi suorittaa halutessaan Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon.

Olemme syystäkin ylpeitä opettajavalinnoistamme. Koulumme opettajat ovat vankan kokemuksen omaavia alan ammattilaisia. Opettajat ovat koulumme suola ja antavat selkeän näkemyksen ja työskentelytavat niihin menetelmiin, joilla oppilaitamme ohjataan ammattiin.

Koulumme ei ole myöskään minkään ketjun hallinnoima, vaan pystymme itsenäisesti päättämään, tuotteista, yhteistyökumppaneista, koulutustarjonnasta sekä opetussuunnitelmasta.

 

 

Kuva:Kilpailu voitto Sveitsistä- 2020 Swiss creative makeup Newcomer category Winner@sasha.v.makeup