Meistä

Uuden sukupolven meikki- ja maskeerauskoulu

 

Opetusohjelmamme sekä opettajat mahdollistavat turvallisen, henkilökohtaisen sekä intensiivisen opetuksen pienissä ryhmissä. Teemme työtä oppilaitten kanssa yhdessä, ja tavoitteemme on tehdä oppilaista luovia ja arvostettuja meikkaajia/maskeeraaja, joka voi työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin

Koulustamme on näiden vuosien varrella valmistunut alalle hyvin tunnettuja ja osaavia Meikkaajia-maskeeraajia. Usein nämä huippuammattilaiset suosittelevatkin kouluamme alasta kiinnostuneille ja kouluumme hakeekin usein opiskelijoita juuri heidän suositusten perusteella.

Oppilailla on täydelliset edellytykset menestyä alalla. Koulustamme ei valmistu yhden- kahden opettajan kopioita, vaan laaja opettaja kattaus mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Opettajamme on koulumme suurin ylpeys, he ovat aktiivisesti tekeviä huippuammattilaisia.

Opiskelun jälkeen tai jopa koulun ohella, opiskelija voi suorittaa halutessaan Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon.

Olemme syystäkin ylpeitä opettajavalinnoistamme. Koulumme opettajat ovat vankan kokemuksen omaavia alan ammattilaisia. Opettajat ovat koulumme suola ja antavat selkeän näkemyksen ja työskentelytavat niihin menetelmiin, joilla oppilaitamme ohjataan ammattiin.

Koulumme ei ole myöskään minkään ketjun hallinnoima, vaan pystymme itsenäisesti päättämään, tuotteista, yhteistyökumppaneista, koulutustarjonnasta sekä opetussuunnitelmasta.

Kuva:Kilpailu voitto Sveitsistä- 2020 Swiss creative makeup Newcomer category Winner@sasha.v.makeup

 

Yksityinen Meikki -Maskeerauskoulu joka oikeuttaa Kelan opintotukeen.

Teemme työtä oppilaitten kanssa yhdessä, ja tavoitteemme on tehdä oppilaista luovia ja arvostettuja meikkaajia/maskeeraaja, joka voi työskennellä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Koulustamme on näiden vuosien varrella valmistunut alalle hyvin tunnettuja ja osaavia Meikkaajia-maskeeraajia.

Usein nämä huippuammattilaiset suosittelevatkin kouluamme alasta kiinnostuneille ja kouluumme hakeekin uusia opiskelijoita juuri heidän suositusten perusteella. Oppilailla on täydelliset edellytykset menestyä alalla. Koulustamme ei valmistu yhden- kahden opettajan kopioita, vaan laaja opettaja kattaus mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Opettajamme on koulumme suuri ylpeys, he ovat aktiivisesti tekeviä huippuammattilaisia.

Opiskelijat voivat suorittaa halutessaan Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinnon, esitys-ja näytäntötyön osaamisala (Meikkaaja-Maskeeraajanosaamisala ) Joko  koulun ohella tai koulutuksen jälkeen.

 

MAKER

  • Opetusohjelmamme sekä laaja opettaja kattaus mahdollistavat yhdessä nykypäiväisen, turvallisen, henkilökohtaisen ja intensiivisen opetuksen.
  • Kelan myöntämä opintotukioikeus Meikkaaja-Maskeeraaja opiskelijoille.
  • Opiskelijoilemme tulevat tutuksi useat ammattilais sekä kuluttaja kosmetiikka sarjat, joita opiskelijat saavat vapaasti kokeilla. Koulussamme ovat käytössä mm. Diego dalla palma, Bennye, NYX, Makeupforever, Inglot, Kryolan, Mehron, Lumene, Cameleon, Loreal.
  • Opiskelijoille koulutukseen kuuluu oma perus kitti- meikkilaukku, jonka tuotteet ovat tarkoin valittuja ammattilaistuotteita.

Koulumme uudet tilat sijaitsevat Suomen suurimmassa kulttuurikeskuksessa Kaapelitehtaalla. Koulu aikana on mahdollista saada kontakteja jo pelkästään talon sisällä. Kaapelitehdas suorastaan kuhisee erilaisia luovien alojen yrityksiä mm. taiteilijoita, valokuvaajia, artisteja. Opiskelijamme tekevät paljon myös työharjoitteluita, erillaisissa meikkaus ja maskeeraus tehtävissä ympäri Suomea.