Meikkaajaksi

SEURAAVAT KOULUTUKSET:

SYKSY 2023

PÄIVÄKOULU 8.8.2023 -9.10.2023 Ma- Pe klo 9.00-15.00

ILTAKOULU 4.9.2023-  23.12.2023  Ma- ke klo 17.00-21.00 

 

 • Lähiopetusta päiväkoulu 30 h / viikossa
 • Lähiopetusta Iltakoulu 12 h /viikossa
 • Turvalliset pienryhmät
 • Huippu opettajat
 • Opetusjakson kesto 45pv
 • Kotitehtävät ja tutkielmat
 • Loppukokeet ammattikuvaajan kanssa
 • Opiskelijakortti/osto-oikeus useisiin meikkitukkuihin (alennukset 10-50%)
 • Pro meikkilaukku joka sisältää perussiveltimet ja kauneus meikkituotteita mm. Diegodalla palman sekä Nyx tuottein
 • Jos jatkat opintojasi Maskeeraajaksi asti on mahdollisuus Kelan opintotukeen
 • Meikkaaja koulutus Hinta 3 870 € sis alv 24%
 • Osamaksumahdollisuus – Kysy lisää
..  Jos nämä aikataulut ei sinulle sovi, tiedustele seuraavien  2024 koulutusjaksojen aikataulua.
Syksyn 2023 koulutuksiin on aika hakea nyt!

 

 

 

AMMATIKSI MEIKKAAJA

Rakastatko meikkejä ja kauneutta? Meikkaajan työ voisi olla sinun tulevaisuuden ammatti!

Meikkaaja koulutus on kestoltaan 9 opintoviikkoa.

Meikkaaja koulutukseen voit osallistua päiväkoulussa, jolloin opetusta on viitenä päivänä viikossa arkipäivisin klo 9-15, tai opinnot onnistuvat myös oman työn ohessa iltakoulussa kolmena päivänä viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 17-21 

Opiskelija tekee myös tutkielman, joka toteutetaan itsenäisesti opintojen ohella.

Meikkaajan koulutukseen sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta alasta. Saat koulusta kaiken tarvitsemasi opin ja tiedon jota tarvitset, kun luot uraa meikkaajana.
Meikkaaja voi työskennellä mm. kauneushoitolassa, tv- ja mainostuotannoissa tai kosmetiikka konsulenttina tavaratalossa.

Koulupäivät alkavat teoriaosuudella ja opettajan meikkidemolla. Tämän jälkeen opiskelijat harjoittelevat päivän aihetta pareittain työskentelemällä.
Opettaja on aina läsnä koulupäivien aikana, jotta jokainen opiskelija saa varmasti kaiken tarvitseman avun ja henkilökohtaista opetusta.

Meikkaajan koulutus alkaa opetuksella eri ihotyypeistä ja miten niitä kuuluisi hoitaa. Tunneilla käydään läpi myös erilaisia ihon sairauksia, mitä niistä pitää tietää ja miten ne saa parhaiten häivytettyä meikin avulla.

Tämän jälkeen sukelletaankin meikkauksen maailmaan, jolloin aiheina ovat muun muassa oikeiden sävyjen valinta, tekniikat ja kasvojen erilaiset muodot.
Opiskelijat kasvattavat ammattitaitoaan luoda erilaisia meikkejä eri tilanteisiin ja tarpeisiin päivittäin vaihtuvien aiheiden avulla.

Meikkaaja koulutuksen jälkeen opiskelija tietää kuinka luoda morsiamelle tärkeään päivään kestävä meikki, mitä pitää huomioida ikääntyvän ihon meikkauksessa ja osaa varautua yllättäviin tilanteisiin. Opiskelijat oppivat luomaan kauniita, asiakkaan tyyliin sopivia ja heidän parhaita piirteitä korostavia meikkejä niin arkeen kuin juhlaan.

Myös vuosilukumeikit tulevat tutuiksi koulutuksen edetessä. Tunneilla käydään läpi, mikä meikkitrendi kuului esimerkiksi 60-luvulle ja miten ehostettiin 2000-luvun alussa.

Meikkaaja koulutus Pro Maker Academyssa sisältää myös creative makeup-jakson, eli luovat ja näyttävät meikit. Creative makeupiin kuuluu olennaisesti myös kasvoille liimattavat kivet, helmet tai muut kevyet koristeet. Opiskelija saa vahvan osaamisen myös tuotteista, joilla koristeet pysyvät varmasti pitkään ja turvallisesti iholla.

Nykyään meikkaaja laittaa tuotannoissa lähes aina myös hiukset. Tämän vuoksi Pro Maker Academyn meikkaaja koulutukseen kuuluu opetusta myös hiustenlaittoon.
Opiskelijoille tulee tutuksi mm. erilaiset pohjatekniikat, kiharat,  nutturakampaukset, lettikampaukset juurikin kuvauksia silmällä pitäen.

Meikkaaja opinnot oikeuttavat jatkamaan halutessasi myös maskeeraaja koulutukseen myöhemmin!

Meikkaaja koulutuksen hinta

3 870 € sis alv 24%

Hinta sisältää kaikki meikkaaja koulutukseen sisältyvät lähiopetuspäivät, omaksi saatavan meikkisetin ja perässä vedettävän upean meikkilaukun, sekä kouluaikana koulu tarjoaa koulun meikkituotteita käytettäväksi vapaasti.
Opiskelija saa myös koulun opiskelijakortin, jolla saa useisiin alan meikkitukkuihin osto-oikeuden.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme ja uudistuneeseen opintosuunnitelmaan

 

Meikkaajan koulutus pähkinänkuoressa

Päiväkoulu  arkisin         Ma-pe Klo: 9.00-15.00    30h / viikossa lähiopetusta

Iltakoulu 3 x viikossa     Ma-ke Klo: 17.00- 21.00 12h / viikossa lähiopetusta

 

Hinta 3 870 € sis alv 24%

 

 • Hinta sisältää upean Pro MAKER trolley – vedettävän meikkilaukun. Laukku sisältää säilytystaskujen lisäksi neljä pussukkaa joihin mm. koulusta saadut meikit saa hienosti lajiteltua. Laukun sisältö on valittu korkealaatuisilla Diego Dalla Palma sekä NYX kauneusmeikeillä.
 • Loppukoekuvaukset studiossa, ammattikuvaajan kanssa Kaapelitehtaalla.
 • Mahdollisuus työharjoitteluihin joita voi olla mm. studiokuvaukset, muotinäytökset, lyhytelokuvat, mainokset, tapahtumat, konsertit

 

Seuraavat koulutukset  starttaa elokuussa 2023 sekä helmikuussa 2024

Nämä opettajat tulevat tutuksi

Kokemuksia

Koulutuksemme ja opettajat ovat arvostettuja ammattilaisten keskuudessa, ja kentällä Maker tunnetaan. Mutta miten meillä opiskelleet ovat arvostelleet koulun, kun ura alkaa ja koulu on haikeasti jätettävä taakse? Tässä muutamia kommentteja heiltä;)

 

Erinomaiset opettajat ja loistava sijainti. Opetus on laaja ja sen varmistavat myös oikeasti asiantuntevat opettajat. Jos on valmis intensiiviseen puoleen vuoteen ja valmis lähteä hyvin opein alalle, niin lämmin suositus Makerin valinnalle!

Anna Nuutinen 

Insta: @anna.nuutinen

 

Opiskelin Makerissä ensin iltakoulussa Meikkaajaksi ja jatkoinkin päiväryhmässä maskeeraajanopintojani. Voin suositella koulua meikkaajaksi aikoville – Opettajat on huippuja ja koulun omistaja Iiris erittäin omistautunut oppilailleen! Olen valmistumisen jälkeenkin saanut tukea ja opastusta esimerkiksi kisoihin valmistuessa ja tiedän että aina voi soittaa ja kysyä apua kun sitä tarvitsen. Voin suositella lämpimästi 😉

Minja Konttori

Insta: @minjakonttori

 

Intensiivisestä opetustahdista huolimatta jäi ihan uskomattomasti tuoretta tietoa käteen. Koulu oli rankkaa mutta suoritettavissa, opettajat ihanan kannustavia ja ylipäätänsä hinta – laatusuhde koulutuksessa enemmän kuin kohdallaan. Positiivisesti yllätti kuinka nopeasti meidät heitettiin kentälle harkkaan;)

Mango

Insta:@maunomaa

 

Ihana koulu, olen oppinut täällä todella paljon ja nyt saan ylpeänä sanoa että olen valmistunut Meikkaaja – Maskeeraajaksi  Makeristä <3

Anna Paaso Rantala

Insta: @annameikkaa