Meikkaajaksi

SEURAAVAT KOULUTUKSET:

SYKSY 2023

PÄIVÄKOULU 8.8.2023 -9.10.2023 Ma- Pe klo 9.00-15.00

ILTAKOULU 4.9.2023-  23.12.2023  Ma- ke klo 17.00-21.00 

 

 • Lähiopetusta päiväkoulu 30 h / viikossa
 • Lähiopetusta Iltakoulu 12 h /viikossa
 • Turvalliset pienryhmät
 • Huippu opettajat
 • Opetusjakson kesto 45pv
 • Kotitehtävät ja tutkielmat
 • Loppukokeet ammattikuvaajan kanssa
 • Opiskelijakortti/osto-oikeus useisiin meikkitukkuihin (alennukset 10-50%)
 • Pro meikkilaukku joka sisältää perussiveltimet ja kauneus meikkituotteita mm. Diegodalla palman sekä Nyx tuottein
 • Jos jatkat opintojasi Maskeeraajaksi asti on mahdollisuus Kelan opintotukeen
 • Meikkaaja koulutus Hinta 3 870 € sis alv 24%
 • Osamaksumahdollisuus – Kysy lisää
..  Jos nämä aikataulut ei sinulle sovi, tiedustele seuraavien  2024 koulutusjaksojen aikataulua.
Syksyn 2023 koulutuksiin on aika hakea nyt!

 

 

 

AMMATIKSI MEIKKAAJA

Rakastatko meikkejä ja kauneutta? Meikkaajan työ voisi olla sinun tulevaisuuden ammatti!

Meikkaaja koulutus on kestoltaan 9 opintoviikkoa.

Meikkaaja koulutukseen voit osallistua päiväkoulussa, jolloin opetusta on viitenä päivänä viikossa arkipäivisin klo 9-15, tai opinnot onnistuvat myös oman työn ohessa iltakoulussa kolmena päivänä viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 17-21 

Opiskelija tekee myös tutkielman, joka toteutetaan itsenäisesti opintojen ohella.

Meikkaajan koulutukseen sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa kokemusta alasta. Saat koulusta kaiken tarvitsemasi opin ja tiedon jota tarvitset, kun luot uraa meikkaajana.
Meikkaaja voi työskennellä mm. kauneushoitolassa, tv- ja mainostuotannoissa tai kosmetiikka konsulenttina tavaratalossa.

Koulupäivät alkavat teoriaosuudella ja opettajan meikkidemolla. Tämän jälkeen opiskelijat harjoittelevat päivän aihetta pareittain työskentelemällä.
Opettaja on aina läsnä koulupäivien aikana, jotta jokainen opiskelija saa varmasti kaiken tarvitseman avun ja henkilökohtaista opetusta.

Meikkaajan koulutus alkaa opetuksella eri ihotyypeistä ja miten niitä kuuluisi hoitaa. Tunneilla käydään läpi myös erilaisia ihon sairauksia, mitä niistä pitää tietää ja miten ne saa parhaiten häivytettyä meikin avulla.

Tämän jälkeen sukelletaankin meikkauksen maailmaan, jolloin aiheina ovat muun muassa oikeiden sävyjen valinta, tekniikat ja kasvojen erilaiset muodot.
Opiskelijat kasvattavat ammattitaitoaan luoda erilaisia meikkejä eri tilanteisiin ja tarpeisiin päivittäin vaihtuvien aiheiden avulla.

Meikkaaja koulutuksen jälkeen opiskelija tietää kuinka luoda morsiamelle tärkeään päivään kestävä meikki, mitä pitää huomioida ikääntyvän ihon meikkauksessa ja osaa varautua yllättäviin tilanteisiin. Opiskelijat oppivat luomaan kauniita, asiakkaan tyyliin sopivia ja heidän parhaita piirteitä korostavia meikkejä niin arkeen kuin juhlaan.

Myös vuosilukumeikit tulevat tutuiksi koulutuksen edetessä. Tunneilla käydään läpi, mikä meikkitrendi kuului esimerkiksi 60-luvulle ja miten ehostettiin 2000-luvun alussa.

Meikkaaja koulutus Pro Maker Academyssa sisältää myös creative makeup-jakson, eli luovat ja näyttävät meikit. Creative makeupiin kuuluu olennaisesti myös kasvoille liimattavat kivet, helmet tai muut kevyet koristeet. Opiskelija saa vahvan osaamisen myös tuotteista, joilla koristeet pysyvät varmasti pitkään ja turvallisesti iholla.

Nykyään meikkaaja laittaa tuotannoissa lähes aina myös hiukset. Tämän vuoksi Pro Maker Academyn meikkaaja koulutukseen kuuluu opetusta myös hiustenlaittoon.
Opiskelijoille tulee tutuksi mm. erilaiset pohjatekniikat, kiharat,  nutturakampaukset, lettikampaukset juurikin kuvauksia silmällä pitäen.

Meikkaaja opinnot oikeuttavat jatkamaan halutessasi myös maskeeraaja koulutukseen myöhemmin!

Meikkaaja koulutuksen hinta

3 870 € sis alv 24%

Hinta sisältää kaikki meikkaaja koulutukseen sisältyvät lähiopetuspäivät, omaksi saatavan meikkisetin ja perässä vedettävän upean meikkilaukun, sekä kouluaikana koulu tarjoaa koulun meikkituotteita käytettäväksi vapaasti.
Opiskelija saa myös koulun opiskelijakortin, jolla saa useisiin alan meikkitukkuihin osto-oikeuden.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme ja uudistuneeseen opintosuunnitelmaan

 

Meikkaajan koulutus pähkinänkuoressa

Päiväkoulu  arkisin         Ma-pe Klo: 9.00-15.00    30h / viikossa lähiopetusta

Iltakoulu 3 x viikossa     Ma-ke Klo: 17.00- 21.00 12h / viikossa lähiopetusta

 

Hinta 3 870 € sis alv 24%

 

 • Hinta sisältää upean Pro MAKER trolley – vedettävän meikkilaukun. Laukku sisältää säilytystaskujen lisäksi neljä pussukkaa joihin mm. koulusta saadut meikit saa hienosti lajiteltua. Laukun sisältö on valittu korkealaatuisilla Diego Dalla Palma sekä NYX kauneusmeikeillä.
 • Loppukoekuvaukset studiossa, ammattikuvaajan kanssa Kaapelitehtaalla.
 • Mahdollisuus työharjoitteluihin joita voi olla mm. studiokuvaukset, muotinäytökset, lyhytelokuvat, mainokset, tapahtumat, konsertit

 

Seuraavat koulutukset  starttaa elokuussa 2023 sekä helmikuussa 2024

Nämä opettajat tulevat tutuksi

Kokemuksia

Makerilta sain tiiviissä ajassa todella laajan koulutuksen harjoitteluineen ja jalan useiden ovien väliin heti koulutuksen aikana, joka tällä alalla on merkittävä hyöty työllistyä haluamalleen alalle jo heti alkumetreiltä. Opetuksen aikana pidin kovin siitä, että opettajinamme toimi Suomen ehdottomasti parhaat alan konkarit useiden vuosien kokemuksella. Jälkeenpäin kelaten taaksepäin silti suurin plussa oli merkkiriippumattomuus opiskellessa. Tämä oli erittäin iso plussa tositoimiin lähtiessä kun tiesi, että koulutuksen aikana karttunut oppi auttaa merkittävästi kokonaan uusienkin brändien kanssa työskennellessä, jotta pääsee kiinni nopeammin itse työhön nopeillakin aikatauluilla tulevilla työkeikkabookkauksilla.

Makerin jälkeen mulla oli laaja osaaminen ja työt odottamassa tekijää. Mm. Mtv3 televisiomaskeeraukset, joiden kautta pääsin myös tekemään heti koulun jälkeen kesällä Suomi Areenaan maskeja. Myös erilaisia mainoskuvauksia ja näytöksiä tuli Makerista tutuksi tulleiden kontaktien kautta. Urasta haaveileville suosittelen olemaan avoimin mielin ja reippaasti kokemaan ja näkemään paljon erilaisia asioita ja kerryttämään kokemusta. Makerin koulutuksen aikana on paljon mahdollisuuksia verkostoitua kovien konkareiden kuin myös uusien tulokkaiden kanssa. Ota kaikki irti siitä kokeilemalla pähkähullujakin visioita ennakkoluulottomasti ja luota itseesi!

T: Mari Pylkkänen

Insta: @mari.pylkkanen  @muahmaripylkkanen

 

Makerista käteen jäi ammatillinen itsevarmuus sekä ensimmäiset verkostot alalta. Pidin koulutuksen intensiivisyydestä sekä erityisesti SFX-jaksosta. Erityismaininta superammattilaiselle Eija Hakkaraiselle, joka onnistui antamaan laadukkaita oppeja erikoisefekteistä lyhyessä ajassa! Koulun valmistautua olin saatavilla kaikkiin mahdollisiin projekteihin ja jatkoin aktiivisesti pitkään alalla olleiden maskeeraajien assarointia. Pikkuhiljaa aloin saamaan myös omia keikkoja ja melko nopeasti nämä yksittäiset keikat alkoivatkin poikimaan lisää keikkoja. Olen assaroinut alan huippuja mm. muotinäytöksissä, muotikuvauksissa sekä mainoskuvauksissa. Omiin työprojekteihini lukeutuu myös muoti- ja mainoskuvaukset, joiden lisäksi olen päässyt maskeeraajaksi esim. useisiin musiikkivideoihin. Muutaman artisti asiakkaan kanssa kierrän myös festareita ja muita keikkoja. Tällä hetkellä minua työllistääkin siis pääasiassa musiikkiala sekä toiset maskeeraajat, jotka tarvitsevat apukäsiä keikoilleen.

Kaiken A ja O on mielestäni oma motivaatio tulla meikkaaja-maskeeraajaksi. Kouluttaudu, usko itseesi, inspiroidu ja mitä tärkeimpänä – verkostoidu! Ole saatavilla ja näytä ympärillä oleville ihmisille innokkuutesi, sillä pääsee jo pitkälle. Taitaville ja ennen kaikkea hyville tyypeille on aina tilaa! 🙂

T: Taiga Tuulijärvi

Insta: @taigatuulijarvimakeup

 

Makerin meikkauskoulu antoi eväät erilaisiin alan tekniikoihin sekä mahdollisuuden verkostoitua jo alalla olevien kanssa. Eniten pidin treenaamisesta tunneilla, jokaiselta opettajalta oppi aina jotain! Makerin koulun jälkeen tein töitä freelancerina ja edelleenkin silloin kun päätyöni Estée Lauderilla (olen Estée Lauderin kansallinen meikkiartisti sekä toimin Counter Managerina Estée Lauderin sekä Clinique brändeillä) siihen antaa tilaisuuden.

Koulu kannattaa käydä huolella loppuun, kysele ja pyydä palautetta opettajilta sekä kanssa opiskelijoilta. Uran alku ottaa aikansa, mutta kova työ palkitaan. Ja vielä yksi vinkki: assarointi on super tärkeää!

T:Satu Sirelius

Insta: @satusirelius

 

Pidin eniten Maker Academyn opetuksen monimuotoisuudesta ja laadukkaasta opetuksesta. Iso merkitys sillä, että lahjakkaat opettajat tekevät oikeasti myös itse töitä alalla ja ovat ”aallon harjalla” ja tuntevat myös uudet tekniikat ja tuotteet. Opetuksen aikana pääsin itse oikeasti keikoille mukaan töihin ja käyttämään saatuja oppia. On tärkeä, että tällä alalla oikeasti pääsee harjoittelemaan oppeja käytännössä, ennen kuin valmistuu. Koulun jälkeen perustin oman yrityksen ja pääsin Makerin työharjoittelujen ja koulutusten kautta Mtv:n maskeerajaksi. Olen tehnyt myös yksityiskeikkaa, mainoskuvauksia ja näytöksiä. Kokemus ja taso on Makerissä huippua! Lahjakkaat Makerin opettajat inspiroivat ja heidän työnsä puhuu puolestaan. Makerin rehtori Iiris kannattaa ehdottomasti tavata. Hän osaa kertoa alasta ja koulutuksesta paljon. Hän myös kannusti itseäni, silloin vielä kovin epävarmaa tyttöä, toteuttamaan haaveeni.

T: Mari Bach

Insta: @bymaribach

 

Pidin Maker Academyn koulussa erityisesti siitä, että siellä oli vaihtuvia opettajia, joilta oppia. Koulun aikana opin paljon eri tekniikoita ja työvälineistä paljon. Makerin jälkeen tein todella paljon töitä laidasta laitaan muotinäytöksistä yksityismeikkeihin. Assasin koulun jälkeisen vuoden kokeneita meikkaajia ja sitä kautta opin ja sain pikkuhiljaa omia keikkoja.

Nykyään minulla on paljon erilaisia työprojekteja ja nautin juuri siitä, että päivät ja keikat ovat erilaisia. Teen pääsääntöisesti muoti-, mainos- ja henkilökuvauksia. Olen ollut myös useamman kerran meikkaamassa Pariisin muotiviikoilla.

Meikkausurasta haaveileville suosittelen lähteä rohkeasti mukaan meikkauksen ihanaan maailmaan! Uran voi luoda niin monella eri tavalla seuraten omaa intohimoa.

T: Heidi Viskari

Insta: @heidiviivu

 

Erinomaiset opettajat, opetus on laaja ja sen varmistavat myös oikeasti asiantuntevat opettajat. Jos on valmis intensiiviseen puoleen vuoteen ja valmis lähteä hyvin opein alalle, niin lämmin suositus Makerin valinnalle!

T: Anna Nuutinen 

Insta: @anna.nuutinen

 

Opiskelin Makerissä ensin iltakoulussa Meikkaajaksi ja jatkoinkin päiväryhmässä maskeeraajanopintojani. Voin suositella koulua meikkaajaksi aikoville – Opettajat on huippuja ja koulun omistaja Iiris erittäin omistautunut oppilailleen! Olen valmistumisen jälkeenkin saanut tukea ja opastusta esimerkiksi kisoihin valmistuessa ja tiedän että aina voi soittaa ja kysyä apua kun sitä tarvitsen. Voin suositella lämpimästi 😉

T: Minja Konttori

Insta: @minjakonttori

 

Intensiivisestä opetustahdista huolimatta jäi ihan uskomattomasti tuoretta tietoa käteen. Koulu oli rankkaa mutta suoritettavissa, opettajat ihanan kannustavia ja ylipäätänsä hinta – laatusuhde koulutuksessa enemmän kuin kohdallaan. Positiivisesti yllätti kuinka nopeasti meidät heitettiin kentälle harkkaan;)

Mango

Insta:@maunomaa

 

Ihana koulu, olen oppinut täällä todella paljon ja nyt saan ylpeänä sanoa että olen valmistunut Meikkaaja – Maskeeraajaksi  Makeristä <3

T: Anna Paaso Rantala

Insta: @annameikkaa