Workshopit

Makerin Workshop -koulutus tarjoaa intensiivisen ja turvallisen oppimisympäristön, jossa perehdytään vaihtuviin teemoihin ja tekniikoihin. Kouluttajina toimivat Suomessa ja maailmalla arvostetut alan ammattilaiset. Workshop sopii hyvin täydennyskoulutukseksi jo alalla työskentelevälle meikkauksen tai maskeerauksen ammattilaiselle tai vasta valmistuneelle meikkaajalle/maskeeraajalle. Workshop -koulutukset ovat useimmiten 1-3 päivän pituisia ja niiden sisältöä voidaan  räätälöidä osallistuvan ryhmän toiveiden mukaiseksi oppimiskokonaisuudeksi.

Kursseilla painotetaan erityisesti tekemisen kautta uuden tiedon omaksumista ja sen soveltamista erilaisiin työtilanteisiin.

DIVE INTO DRAG
OSKU HEISKANEN
– 5.3.2023
– Klo: 10.00-18.00
ALEKSANTERIN TEATTERILLA
Tällä upealla Drag-Workshopilla sukelletaan syvälle Dragtaiteen maailmaan!
Kurssin aikana etsitään ja kehitetään omaa dragpersoonaa joka jokaisen ihmisen sisältä löytyy, täytyy vain tietää mistä etsiä!
Kurssi sisältää Drag-performanssitaiteen eri osa-alueiden haltuun ottoa, kuten korkokenkäkävelyä, meikkivinkkejä sekä Lip Sync harjoituksia! Lip Sync harjoitukset toteutetaan päivän aikana Oskun valitsemiin musiikkeihin. Musiikit lähetetään osallistujille etukäteen harjoiteltavaksi hyvissä ajoin ennen kurssipäivää!
Workshopin aikana osallistujat luovat kokonaisen shownumeron, joka esitetään kurssin päätteeksi. Kaiken tämän mahdollistaa Oskun oma huikea vaatevarasto peruukkeineen, jotka ovat Workshopin aikana osallistujien vapaassa käytössä!
Kurssi toteutetaan yhteistyössä Pro Maker Academyn kanssa, jonka kautta jokainen saa itselleen oman henkilökohtaisen meikkaajan kurssille!
Meikkaajaopiskelijat tekevät päivän aikana osallistujille näyttävän dragmeikin, sekä antaa vinkkejä ja ohjeita kuinka lähteä toteuttamaan ja kehittämään omaa dragmeikkiä tulevaisuudessa ja antaa myöskin tarvittavia tuotevinkkejä tätä varten.
Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä uskomattomasta päivästä täynnä säihkettä ja glamouria Osku Heiskasen ja Pro Maker Academyn kanssa!
OSKU HEISKANEN
Osku Heiskanen on viihdemaailman monitaituri ja on vaikuttanut taidekentällä ja esiintymisareenoilla jo vuosikymmeniä! Osku on ollut mukana tanssijana Stepupilla sen perustamisvuodesta lähtien ja onkin kiertänyt lähes kaikki konserttisalit vuosien varrella lukemattomien suomalaisten artistien kanssa. Oskulla on takanaan pitkä ura koreografina ammattiteattereissa, Suomessa sekä myöskin ulkomailla.
Osku on ennen kaikkea tuttu ShoWhat Drag Duosta yhdessä Jarkko Valteen kanssa! Sinnikkäällä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla he ovat raivanneet tiensä niin kansainvälisten euroviisujen laadukkaaksi väliaikaviihteeksi kuin Presidentinlinnan yllätysesiintyjiksikin!
ShoWhat juhlistaa 25.toimintavuottaan vuonna 2023, ja näiden vuosien aikana ShoWhat on kiertänyt ympäri Suomen eri teattereissa sekä tapahtumissa. ShoWhat toi dragviihteen tutuksi ihmisille ja teki siitä koko kansan viihdettä!
Hinta 180€
ILMOITTAUTUMISET:
Henri Sarajärvi
Customer Service and Online Manager
office@act2academy.com
www.act2academy.com