Workshopit

Makerin Workshop -koulutus tarjoaa intensiivisen ja turvallisen oppimisympäristön, jossa perehdytään vaihtuviin teemoihin ja tekniikoihin. Kouluttajina toimivat Suomessa ja maailmalla arvostetut alan ammattilaiset. Workshop sopii hyvin täydennyskoulutukseksi jo alalla työskentelevälle meikkauksen tai maskeerauksen ammattilaiselle tai vasta valmistuneelle meikkaajalle/maskeeraajalle. Workshop -koulutukset ovat useimmiten 1-3 päivän pituisia ja niiden sisältöä voidaan  räätälöidä osallistuvan ryhmän toiveiden mukaiseksi oppimiskokonaisuudeksi.

Kursseilla painotetaan erityisesti tekemisen kautta uuden tiedon omaksumista ja sen soveltamista erilaisiin työtilanteisiin.

Editorial koristeellinen hiuskoriste kurssi:

 – Tulossa HEINÄKUUSSA 2022

Klo: 10.00- 15.00

Järjestäjät:  Jasmiina Walters ja Iiris Virranta

 

  • Kurssilla pääset luomaan näyttävän hiuskoristeen itsellesi tai vaikka lahjaksi. Kurssi sopii kaikille käsitöitä rakastaville.
  • Kurssilla pääset valmistamaan näyttävän hiuskoristeen esim: kuvauksiin upean kokonaisuuden luomiseksi.
  • Kurssi sopii meikkaajille, kampaajille, puvustajille, stailisteille

 

Hinta: 150 €  

Kurssi sisältää tarvittavat tarvikkeet

 

 

Ilmoittautumismaksu 50 €

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

 

Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Varaa oma paikkasi laittamalla whatsup viestiä numeroon: 040 7271681 tai sähköpostitse academy@promaker.fi

 

 

 

 Goddess  headpiece

 

Tulossa HEINÄKUUSSA 2022

Klo: 10.00- 16.00

Järjestäjät: Jasmiina Walters  ja Iiris Virranta Pro Maker Academy

 

 

 

  • Kurssilla pääset valmistamaan näyttävän headpiecen upean kokonaisuuden luomiseksi esim: maskeerauskilpailuihin, kuvauksiin, näytöksiin
  • Kurssi sopii meikkaajille, kampaajille, puvustajille, stylisteille

 

Hinta: 190   

Kurssi sisältää headpiecen pohjan tekemiseen tarvittavat tarvikkeet sekä rajallisen määrän koristeluun tarvittaviatarvikkeita.

Ilmoittautumismaksu 50 €

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

 

Paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Varaa oma paikkasi laittamalla whatsup viestiä numeroon: 040 7271681 taisähköpostitse academy@promaker.fi

 

 

Yksityistilaisuus:

 

Sinulla on mahdollisuus myös pitää yksityistilaisuutena 5-10 hlö ryhmissä  mm:  Polttarit, syntymäpäivät taikka hyvän  työporukan kesken.

 

Täydelliset puitteet yhteiselle ajanvietolle.