BODYPAINTING

Vartalomaalaus on täysin omanlainen taiteen laji, joka yhdistää värien käyttöä, laajojen
kokonaisuuksien hallitsemista ja avaruudellista hahmotuskykyä haastavan kolmiulotteisen pinnan
työstämisessä.

Juuri monipuolisuutensa ja näyttävyytensä vuoksi vartalomaalaus on yksi pysäyttävimmistä maskeerauksen osa-alueista ja saa osakseen suurta huomiota jokaisessa tilanteessa.

Vaikka perinteiset tekniikat ja erilaisten maalien käyttö kannattaa opetella perusteellisesti, on vartalomaalaus ennen kaikkea luovaa ja innovatiivista tekemisen riemua. Kaikkia rajoja saa ja pitää rikkoa ja villeinkin idea on toteutettavissa tavalla tai toisella!

VESI- JA RASVAVÄRIN KÄYTTÖ SEKÄ AIR BRUSH -TEKNIIKKA

Aikataulut:

Kevät 2024

PÄIVÄKOULU 21.5.2024 – 27.5.2024 

 

Syksy 2024

PÄIVÄKOULU  13.11.2024 – 19.11.2024

 

  • Opettajina: Riina Laine sekä Iiris Virranta
  • Opetusjakson kesto 5 pv  arkisin +
  • Loppukoe ja portfolio kuvaukset  ( saa osallistua )
  • Opetuksessa käytettään koulun maaleja ja siveltimiä, toki omiakin saa käyttää.
  • Suositellaan omaa mallia  3: lla viimeisellä päivällä
  • Hinta 650 €
  • Pääsyvaatimuksena aikaisempi kauneusmeikkikoulutus meillä tai muualla

Maalaaminen on työskentelynä parhaimmillaan rentouttavaa, mukaansa tempaavaa, pikkutarkkaa, koukuttavaa ja palkitsevaa! Vartalomaalausta voi käyttää useissa työtilanteissa, esim: Kasvomaalaukset, Raskausvatsan maalaukset, Kilpailut, Mainos- ym. kuvaukset, Markkinointi- ja promootiotilaisuudet.

Päivien aikana voidaan aloittaa nollatasosta sivellin- ja sienitekniikkaan tutustumalla, tai kehittää jo aiemmin hankittuja taitoja laajentamalla osaamista uusiin tekniikoihin ja niiden yhdistelemiseen.

KATOAMISTEMPPU
– Camouflage body painting  Tiedustelut Whatsup 040 7271681

HINTA 139€ + alv 24%

Opi luomaan upeita illuusioita! Tämä on workshop keskittyy yhteen body paintingin kiehtovimmista osa-alueista eli miten malli saadaan ”katoamaan” taustaan. Opit perusteet camouflage-maalauksesta, värivalinnoista, perspektiivistä ja valokuvauksen merkityksestä. Päivä sisältää Riinan Demon ja käytännön harjoittelua. Omalla mallilla saat päivästä eniten irti.

Kouluttaja: Body painting -taiteilija Riina Laine
Riina on vartalomaalauksen maailmanmestari vuodelta 2014 ja alansa kansainvälisiä huippuja. Hän on toiminut alan kisoissa tuomarina ja kouluttajana ympäri maailmaa. Riinan body painting -töitä on näkynyt niin televisiossa, tapahtumissa, lehdissä kuin metroasemien valotauluissakin.

Camouflage-maalauksista Riinalla on vahva kokemus, mm. hänen sillä tekniikalla toteuttamansa Wonder Women -teoskokoelma on ollut esillä näyttelyissä ja saanut paljon medianäkyvyyttä.