Maker paras valinta

 MIKSI MAKER

 

 1. Olemme Suomen arvostetuin yksityinen meikki-ja maskeerauskoulu, joka voittanut  7 vuotta peräkkäin Maskeerauksen oppilassarjan suomen mestaruuden. Hallitseva suomenmestaruus.
 2. Maker on luotettava. Opetussuunnitelma esimerkiksi valmistaa viralliseen Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon. Opetuksemme on paljon pitkäkestoisempi ja laajempi kuin mitä ammattitutkintoon vaaditaan. Meikkaaja-maskeeraaja -koulutuksemme on tuntimäärällisesri alan pisin.
 3. Meikkaaja- maskeeraaja -koulutukselle Kela on myöntänyt opintotukioikeuden.
 4. Kaikkien meikkaajien ja maskeeraajien kuuluu nykypäivänä osata tehdä myös kampauksia niin näytöksiin kuin kuvauksiinkin. Opetussuunnitelmamme on saanut paljon arvostusta ja kiitosta alan ammattilaisilta, sillä se sisältää opinnot myös tähän. Yhteistyöstyötä teemme  Salon Noirin kanssa.
 5. Koulustamme valmistuneet saavat kunnioitusta alalla arvostetun todistuksen. Todistus on suomeksi että englanniksi, ja se mahdollistaa helpon työllistymisen sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
 6. Mahdollisuus monipuolisiin työharjoitteluihin koulun ohessa. Koska koulutuksemme on tunnettua ja laadukasta, meille satelee työharjoittelumahdollisuuksia. Kaikkia niistä emme pysty ottamaan vastaan, sillä pidämme oppilaiden läsnäoloa lähiopetuksessa erittäin tärkeänä.
 7. Olemme ainoa  uuden sukupolven meikki-ja maskeerauskoulu. Maker ei ole ketju, emmekä ole maahantuojia, minkä ansiosta voimme tehdä päätökset itsenäisesti; suunnitella opetussuunnitelmamme olemaan ajan hermoilla sekä valita parhaat opettajat, yhteistyökumppanit sekä brändit.ja näin voimme itsenäisesti päättää ja pitää opetussuunnitelmamme ajan hermoilla ja valita parhaat opettajat, yhteistyökumppanit sekä brändit.
 8. Oppilaat saavat koulun aikana arvokkaan Pro Maker -meikkilaukun korkealaatuisine tuotteineen.
 9. Makerin lokaatio on ideaali: Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaalla on 3 museota 10 galleriaa, tanssiteattereita, valokuvaajia, lukuisia taiteilijoita, brändejä ja yrityksiä. Kaapelitehtaalla järjestetään lukuisia konsertteja, messuja, festivaaleja kaikille kulttuuria janoaville.

OPETUS JA OPETTAJAT:

 1. Ystävällistä ja intensiivistä pienryhmäopetusta. Ei  monimuotokoulutusta, opettaja on aina paikalla.
 2. Opettajat on koulumme ylpeys, heidät on tarkoin valittu ja he ovat pitkään alalla olleita ammattilaisia jotka työskentelevät kentällä opetuksen ohella. Olemme tunnettuja hyvästä, ystävällisestä hengestä ja kontakteistamme.
 3. Laaja opettaja piirimme mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Koulustamme ei valmistu muutamien opettajien kopiota maailmalle. Ehdottomasti Suomen laajin opettaja kattaus.
 4. Jokaisella opettajalla on oman osa-alueensa, missä oma mielenkiinto on ja mitä eniten rakastaa sekä työskentelee. Meillä tunnetut muoti ja televisio puolen meikkaajat-maskeeraajat opettaa muotia, kauneutta. Teatterissa aktiivisesti työskentelevät opettavat luonnollisesti Teatteria ja opiskelijat pääsevätkin tutustumaan teatterin sekä tv kulisseihin. Makerin opettajilta saat viimeisimmät tuotevinkit ja niksit  ammattimaiseen työskentelyyn.
 5. Työharjoittelumahdollisuus. Oppilaamme tälläkin hetkellä meikkiasistenttina viikottain mm. Teattereissa, televisiossa, lyhytelokuvissa, kuvauksissa,  ja muotinäytöksissä
 6. Tuote koulutus ja tuotetietous monesta eri sarjasta käytännön kautta. Koulumme tekee yhteistyötä mm: Diegodalla palman, Bennyen ja  NYX in kanssa. Näiden lisäksi koulustamme löytyy monet muut tunnetut merkit.
 7. Oppilaamme tekevät koulunaikana valokuva portfoliota ammattivalokuvaajan kanssa.