Kokemuksia koulusta

Koulutuksemme ja opettajat ovat arvostettuja ammattilaisten keskuudessa, ja kentällä Maker tunnetaan. Mutta miten meillä opiskelleet ovat arvostelleet koulun, kun ura alkaa ja koulu on haikeasti jätettävä taakse? Tässä muutamia kommentteja heiltä;)

Erinomaiset opettajat ja loistava sijainti. Opetus on laaja ja sen varmistavat myös oikeasti asiantuntevat opettajat. Jos on valmis intensiiviseen puoleen vuoteen ja valmis lähteä hyvin opein alalle, niin lämmin suositus Makerin valinnalle!

Anna Nuutinen 

Insta: @anna.nuutinen

 

Opiskelin Makerissä ensin iltakoulussa Meikkaajaksi ja jatkoinkin päiväryhmässä maskeeraajanopintojani. Voin suositella koulua meikkaajaksi aikoville – Opettajat on huippuja ja koulun omistaja Iiris erittäin omistautunut oppilailleen! Olen valmistumisen jälkeenkin saanut tukea ja opastusta esimerkiksi kisoihin valmistuessa ja tiedän että aina voi soittaa ja kysyä apua kun sitä tarvitsen. Voin suositella lämpimästi 😉

Minja Konttori

Insta: @minjakonttori

 

Intensiivisestä opetustahdista huolimatta jäi ihan uskomattomasti tuoretta tietoa käteen. Koulu oli rankkaa mutta suoritettavissa, opettajat ihanan kannustavia ja ylipäätänsä hinta – laatusuhde koulutuksessa enemmän kuin kohdallaan. Positiivisesti yllätti kuinka nopeasti meidät heitettiin kentälle harkkaan;)

Mango

Insta:@maunomaa

 

Ihana koulu, olen oppinut täällä todella paljon ja nyt saan ylpeänä sanoa että olen valmistunut Meikkaaja – Maskeeraajaksi  Makeristä <3

Anna Paaso Rantala

Insta: @annameikkaa