Maker paras valinta

 MIKSI MAKER

 

 1. Olemme Suomen arvostetuin yksityinen meikki-ja maskeerauskoulu, joka voittanut  7 vuotta peräkkäin Maskeerauksen suomenmestaruuden oppilassarjassa. Hallitseva suomenmestaruus.
 2. Maker on luotettava. Opetussuunnitelma mm.valmentaa viralliseen Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkintoon. Opetuksemme on paljon laajempi kuin mitä ammattitutkinto vaatii ja tunti määrällisesti pisin meikkaaja-maskeeraaja koulutus.
 3. Meikkaaja- Maskeeraaja koulutukselle Kela on myöntänyt opintotukioikeuden.
 4. Kaikkien Meikkaajien ja Maskeeraajien kuuluu nykypäivänä osata tehdä myös kampauksia, niin näytöksiin kuin kuvauksiinkin. Opetussuunnitelmamme on saanut paljon arvostusta ja kiitosta alan ammattilaisilta. Yhteistyössämme Salon Noir.
 5. Koulustamme valmistuneet saavat kunnioitusta herättävän todistuksen, joka on suomen ja englannin kielellä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet niin suomen kuin kansainväliseen työllistymiseen.
 6. Mahdollisuus monipuolisiin työharjoitteluihin koulun ohessa. Koska koulutuksemme on tunnettua ja laadukasta meille satelee työharjoittelumahdollisuuksia. Emme pysty kaikkia harjoitteluita ottamaan vastaan, sillä pidämme erittäin tärkeänä opiskelijoiden läsnäolon oppitunneilla.
 7. Olemme ainut uuden sukupolven meikki ja maskeerauskoulu. Maker ei ole ketju, emmekä ole maahantuojia ja näin voimme itsenäisesti päättää ja pitää opetussuunnitelmamme ajan hermoilla ja valita parhaat opettajat, yhteistyökumppanimme sekä brandit.
 8. Oppilaat saavat koulun aikana arvokkaan Maker meikki laukun ja korkealaatuisine tuotteineen.
 9. Lokaatio.  Kaapelitehdas on Suomen suurin kulttuurikeskus. Kaapelitehtaalla on 3 museota 10 galleriaa, tanssiteattereita, valokuvaajia, lukuisia taiteilijoita, brändejä ja yrityksiä. Kun maailma taas avautuu tämän koronan jälkeen, Kaapelitehtaalla järjestetään lukuisia konsertteja, messuja, festivaaleja kaikille kulttuuria janoaville.

OPETUS JA OPETTAJAT:

 1. Ystävällistä ja intensiivistä pienryhmäopetusta. Ei  monimuotokoulutusta, opettaja on aina paikalla.
 2. Opettajat on koulumme ylpeys, heidät on tarkoin valittu ja he ovat pitkään alalla olleita ammattilaisia jotka työskentelevät kentällä opetuksen ohella. Olemme tunnettuja hyvästä, ystävällisestä hengestä ja kontakteistamme.
 3. Laaja opettaja piirimme mahdollistaa monipuolisen opetuksen. Koulustamme ei valmistu muutamien opettajien kopiota maailmalle. Ehdottomasti Suomen laajin opettaja kattaus.
 4. Jokaisella opettajalla on oman osa-alueensa, missä oma mielenkiinto on ja mitä eniten rakastaa sekä työskentelee. Meillä tunnetut muoti ja televisio puolen meikkaajat-maskeeraajat opettaa muotia, kauneutta. Teatterissa aktiivisesti työskentelevät opettavat luonnollisesti Teatteria ja opiskelijat pääsevätkin tutustumaan teatterin sekä tv kulisseihin. Makerin opettajilta saat viimeisimmät tuotevinkit ja niksit  ammattimaiseen työskentelyyn.
 5. Työharjoittelumahdollisuus. Oppilaamme tälläkin hetkellä meikkiasistenttina viikottain mm. Teattereissa, televisiossa, lyhytelokuvissa, kuvauksissa,  ja muotinäytöksissä
 6. Tuote koulutus ja tuotetietous monesta eri sarjasta käytännön kautta. Koulumme tekee yhteistyötä mm: Diegodalla palman, Bennyen ja  NYX in kanssa. Näiden lisäksi koulustamme löytyy monet muut tunnetut merkit.
 7. Oppilaamme tekevät koulunaikana valokuva portfoliota ammattivalokuvaajan kanssa.